Стойки, поставки за телевизори

Регулируеми, неподвижни стойки за монтаж на стена или поставки тип маса за всякакви модели LCD телевизори

Стойка/поставка AN-D108 с регулиране за LED телевизор 10-27" 20kg

6.50 лв.

Стойка/поставка AN-E3002N за LED телевизор 26-55" 30kg

14.00 лв.

Стойка/поставка AN-E3003AN за LED телевизор 37-70" 35kg

22.00 лв.

Стойка/поставка AN-E3011 с регулиране за LED телевизор 17-42" 25kg

15.00 лв.

Стойка/поставка AN-E3012AN с регулиране за LED телевизор 26-55" 30kg

18.00 лв.

Стойка/поставка AN-E3013AN с регулиране за LED телевизор 32-70" 30kg

23.00 лв.

Стойка/поставка AN-E811A за LED телевизор 17-42" 30kg

11.00 лв.

Стойка/поставка AN-L02MV с регулиране и завъртане за LED телевизор 26-55" 35kg

45.00 лв.

Стойка/поставка AN-MU101 за LED телевизор 10-27" 25kg

6.00 лв.

Стойка/поставка AN-T101V с регулиране и завъртане за LED телевизор 10-27" 15kg

10.00 лв.

Стойка/поставка AN-T102V с регулиране и завъртане за LED телевизор 17-42" 30kg

13.50 лв.

Стойка/поставка AN-T1903MX с регулиране и завъртане за LED телевизор 17-55" 30kg

29.00 лв.
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)