Указания за упражняване ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА

1. Попълнете бланка за ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА, която може да свалите от ТУК

2. След като попълните, бланка за ПРАВО НА ОТКАЗ следва да я разпечатте на хартиен носител, да я подпишете и изпратите по куриер, заедно с продукта, който желаете да върнете.

3. За да упражните ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА трябва да върнете продукта. За целта следва да изпратите продукта, който връщате до офис Еконт – гр.Стара Загора, Цар Иван Шишман.

4. При подготвяне на пратката за връщането и, задължително следвайте нашите указания а именно:

- продукът, който връщате трябва да бъде в изряден търговски вид, да бъде поставен в опаковката, с която е получен, без нарушаване на нейната цялост. Допустимо е, при отваряне на продукта, неговата фабрична опаковка да бъде частично нарушена, но не и да липсва изобщо. Продукта трябва да бъде върнат във вид годен за продаване.

- задължително продуктът трябва да бъде върнат с всички съпътсващи го аксесоари, упътвания и гаранционни карти.

- в пратката, с която връщате продукта задължително трябва да приложите платежен документ (разписка за пощенски паричен превод издадена от куриер при получаване на продукта, касов бон и / или фактура) , заедно с продукта. Това е необходимо, за да докажете че продуктът е закупен от Млад Техник Маркет ЕООД.

- опаковайте продукта, който връщате съгласно изискванията на куриера.

- в пратката поставете разпечатания на хартия и подписан от Вас формуляр за ПРАВО НА ОТКАЗ, който вече сте попълнили съгласно точка 1.

- задължително поискайте от куриера да включи опция " преглед и тест " при изпращане на продукта.

- задължително поискайте от куриера да застрахова продукта за сумата за която сте го закупили. Това е важно с оглед транспортирането на продукта и уважаване правото на отказ.

5.   След като ние получим продукта, който Вие връщате, ще преценим дали той е в изряден търговски вид, заедно с цялата съпътстваща го документация и дали ще уважим направения от Вас ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА.

6.   Ако Вие сте изпълнили всикчи указания, описани горе, то ние ще Ви възстановим платената сума, в 14- дневен срок от датата на която ние сме получили продукта. Сумата Ви ще бъде изплатена по банков път – по сметка, която Вие сте попълнили собственоръчно във формуляра за право на отказ.

7. Куриерската услуга при ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА е за сметка на потребителя.