Кантар везна бижутерски с подсветка електронен до 500g

Кантар везна бижутерски с подсветка електронен до 500g

25.00 лв.
наличност В наличност

Тип: Електронен

Обхват на измерване: до 500 гр.

Грешка на измерване: 0,1 гр./500 гр.

Мерни еди...